Johnson Matthey is a leading supplier of retrofit diesel emissions control systems for non-road machinery.

Handelsmerken & Copyright notice

De informatie en afbeeldingen op de pagina’s van de website die door Johnson Matthey Public Limited Company ("Johnson Matthey") worden gepubliceerd, zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Johnson Matthey.

Johnson Matthey geeft u toestemming om documenten of pagina’s die door Johnson Matthey op deze website gepubliceerd worden te kopiëren uitsluitend voor niet-commercieel gebruik. Kopieën voor anderen mogen enkel voor hun persoonlijke informatie worden gemaakt.  Deze kopieën behouden alle auteursrechten en andere aanduidingen van auteursrecht alsook disclaimers die hierop betrekking hebben.

Het is niet toegestaan de inhoud van deze pagina’s op te nemen, te reproduceren of op te slaan op een andere website, elektronisch terugzoeksysteem, of in een andere publicatie, hetzij in de vorm van een afdruk hetzij in elektronische vorm. U mag niet zonder onze toestemming deze informatie op uw eigen server 'weerspiegelen' of tekst of afbeeldingen op dit systeem of ieder ander systeem wijzigen of hergebruiken.

Bepaalde koppelingen naar deze website verwijzen door naar hulpmiddelen die op servers staan die door derden worden onderhouden en waarover Johnson Matthey geen gezag uitoefent. Johnson Matthey wijst iedere aansprakelijkheid af voor de informatie die dergelijke servers bevatten.

Het JM-logo©, de naam Johnson Matthey© en alle productnamen waarnaar op deze pagina’s wordt verwezen, zijn handelsmerken van de bedrijven van de Johnson Matthey Group.

 
© Johnson Matthey 2016